TOTEUTETAAN YHDESSÄ

Hei!

Olen 29-vuotias jumppari/ohjaaja Ikaalisista. Minulla on yli viiden vuoden kokemus ohjaustyöstä ja liikunta kuuluu tärkeäksi osaksi arkeani. Harrastan erilaisia joukkuelajeja, käyn kuntosalilla ja ulkoilen mielelläni.

Pidän tärkeänä vuorovaikutteista kohtaamista ihmisten kesken. Itse olen saanut niin työni kuin vapaa-aikani kautta tutustua ihaniin ihmisiin ja jakaa kokemuksia niin nuorison kuin ikäihmisten kanssa. Kehitysvammaisten kanssa työskentelen päivittäin. Koen rikkaudeksi, että olen saanut tutustua erilaisiin ihmisiin ja haluan kantaa korteni kekoon ihmisten hyvinvoinnin edesauttamiseksi.

Idea liikumme-palvelusta sai alkusysäyksen keskusteluista, joiden kautta huomasin monen kaipaavan sosiaalista kanssakäymistä, seuraa ulkoiluihin sekä tukea oman toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Samat toiveet heräsivät esiin etenkin keskusteluissa, joita kävin läheisistänsä, etenkin isovanhemmistaan huolehtivien kanssa.

Kenenkään ei pidä olla yksin ja jäädä neljän seinän sisälle. Liikumme-palvelu tarjoaa mahdollisuuden siihen, ettei sinulle tai lähiomaisellesi käy niin. Liikutaan yhdessä ulkoilmasta, liikunnanilosta sekä toistemme seurasta nauttien!

Kuulemisiin!

Terveisin Ville Hirvonen


"Elämisen pitäisi olla hauskaa. Tärkeintä on löytää oikea tapa, joka saa sinut tuntemaan olosi mahtavalta. Ei ole tarvetta jäädä sängyn pohjalle jos ei pysty yksin liikkumaan. Autamme mielellämme."