TOTEUTETAAN YHDESSÄ

Hei!

Olen 31-vuotias Valmentaja/Ohjaaja Ikaalisista. Minulla on yli kahdeksan vuoden kokemus ohjaus- ja valmennustyöstä. Liikunta kuuluu tärkeäksi osaksi arkeani. Harrastan erilaisia joukkuelajeja, käyn kuntosalilla ja ulkoilen mielelläni.

Pidän tärkeänä vuorovaikutteista kohtaamista ihmisten kesken. Itse olen saanut niin työni kuin vapaa-aikani kautta tutustua ihaniin ihmisiin ja jakaa kokemuksia niin nuorison kuin ikäihmisten kanssa. On kunnia, että olen saanut tehtyä intohimostani ammatin. Koen rikkaudeksi, että olen saanut tutustua erilaisiin ihmisiin liikunnan parissa ja haluan kantaa korteni kekoon ihmisten hyvinvoinnin edesauttamiseksi.

Liikumme Oy sai alkusysäyksen keskusteluista, joiden kautta huomasin monen kaipaavan tukea liikunnan harrastamisessa ja luotettavaa ohjaajaa sen toteuttamisessa. Useat seurat ja palveluntuottajat olivat, myös vailla ohjaajia, joten päätin luoda ratkaisun ongelmaan. Tunsin ammattitaidon mitä me pystymme tarjoamaan ja yhteistyö eri tahojen kanssa on jatkunut hienosti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Olen henkilökohtaisesti keskittänyt liikunnallisen tarmoni ja osaamiseni  täysin liikunnan ohjaamiseen, liikuntapalvelujen organisointiin sekä alan opetus- ja kehittämistoimintaan. Oman yrityksen perustaminen tuntuu pitkäaikaisen haaveen täyttymiseltä! Voin olla mukana edistämässä ihmisten terveyttä ja hyvinvointia monella eri tavalla.

Olen erityisen ylpeä Liikumme Oy ohjaajien rautaisesta ammattitaidosta. Ammattitaito, kokemus ja niiden myötä palvelun luotettavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita. Toivotan jokaisen iloisesti tutustumaan palveluihimme! Valmennuksemme on se liikunnan ja hyvän mielen tuote, josta jokainen vauvasta vaariin voi tulla nauttimaan tavoitteista riippumatta!

Kuulemisiin!

Terveisin Ville Hirvonen


"Elämisen pitäisi olla hauskaa. Tärkeintä on löytää oikea tapa, joka saa sinut tuntemaan olosi mahtavalta. Ei ole tarvetta jäädä sängyn pohjalle jos ei pysty yksin liikkumaan. Autamme mielellämme."