Suorituskyvyn lisääminen, kehonmuokkaus, kuntouttava tai huoltava harjoittelu, laite- ja tekniikkaopastukset, omaa lajia tukeva fysiikkaharjoittelu, elämäntapamuutokset, kestävyysharjoittelu... 

Valmentajana minun tärkein tehtävä on auttaa asiakasta pääsemään tavoitteeseensa.                 Joten ethän epäröi ottaa yhteyttä. 

Kysy myös lasten liikkuttamisesta sekä laji valmennuksista seuroille ja kunnille.

PALVELUT

LIIKUMME VALMENNUSPAKETIT.

Alkukonsultoinnin- ja haastattelun perusteella kartoitetaan asiakkaan lähtötaso, motiivit ja tavoitteet. Seuraavaksi määritellään valmennuksen kesto ja valmennustapaamisten määrä.
HINNAT:

1 valmennustapaaminen / kk 65 €
2 valmennustapaamista / kk 120 €
4 valmennustapaamista / kk 220 €
6 valmennustapaamista / kk 310 €
8 valmennustapaamista / kk 410 €


KUNNON VALMENNUSPAKETIT SISÄLTÄVÄT

Alkukonsultoinnin / Valmentajan viikoittaisen tuen ja sparrauksen / Tavoitteiden mukaiset treeniohjelmat / Harjoittelun ohjelmoinnin viikko- ja kuukausitasolla / Tavoitteita tukevan ravintoneuvonnan -ja valmennuksen / Kuntotestit


SALIOHJELMAT

1-jakoinen ohjelma 30 €
2-jakoinen ohjelma 40 €
3-jakoinen ohjelma 50 €
4-jakoinen ohjelma 60 €

Lisäksi haluttu määrä saliohjauksia hintaan 50 € / krt .


KUNNON TREENIPAKETTI (15 VIIKKOA)

Kaipaatko treeniohjelman lisäksi suunnitelmallisuutta viikkorytmiisi? Onko harjoittelustasi puuttunut nousujohteisuus ja punainen lanka? Kunnon treenipaketti on lääke kovempiin tuloksiin, sillä harjoittelun laadukas ohjelmointi on harjoittelussa säännöllisyyttäkin merkittävämpi tekijä.

Alkukartoitus
15 viikon harjoitusohjelma (kolme viiden viikon jaksoa) ja harjoittelun viikkosuunnitelma jokaiselle jaksolle
Neljä tapaamista (kesto 75 min/tapaaminen) noin kuukauden välein, joissa käydään seuraavat harjoitusohjelmat läpi viikkosuunnitelmineen 250 €


Treeni, lepo ja ravinto - pyhä kolminaisuus. Tuntuuko, että ruokailusi tarvitsevat ulkopuolisen arviointia ja ohjeistusta? Analysoin ruokailutottumuksesi ruokapäiväkirjan sekä haastattelun perusteella, jonka jälkeen annan korjausehdotukset sekä yksinkertaiset ja monipuoliset ohjeet päivittäiseen syömiseen. 100 €

RYHMÄLIIKUNTA.

Ryhmässä treenaaminen motivoi usein enemmän kuin yksin puurtaminen. Ryhmässä sitoudutaan treeniin yhdessä muiden kanssa ja treenistä tulee entistä tehokkaampaa. Ryhmässä harjoittelu sujuu yleensä kuin huomaamatta. Saat voimaa ryhmän muista jäsenistä ja aika lentää kuin siivillä. Ryhmän ideaalikoko mahdollistaa yksilöllisten erojen ja tarpeiden huomioonottamisen. Ohjaajana vastaan treenien laadusta ja samalla tekniikkasi hioutuu paremmaksi ja saat treenistäsi enemmän irti.


Jos teillä on tarvetta ryhmäliikunnan ohjaajalle niin ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä vedettävät tunnit.


Hinta määräytyy tuntien määrän ja pituuden mukaan.RÄÄTÄLÖITY RYHMÄLIIKUNTA.


RÄÄTÄLÖITY RYHMÄLIIKUNTA

Polttariporukalle tai työporukalle hauskaa tekemistä? Uusi laji kenties tai ehkäpä hassuttelua liikunnan merkeissä vaiko rentoutuminen ohjatussa kehonhuollossa? Taikka kenties omat olympialaiset? Mikä sopisi teidän seurueellenne? Kysy niin heitän rohkeasti ideoita ja suunnitellaan teidän työtiimille, polttareihin tai vaikka illanviettoon paras juttu.

Valmiita paketteja yhteistyössä Huoltamo gymin kanssa. 

Kysy lisää!

Hinta:

60 min liikunnanohjaus 120€ / max. 15hlö.

90 min liikunnanohjaus 150€. 

Isommat ryhmät, kysy tarjous!

Hintaan lisätään alv.10%


LASTEN RYHMÄLIIKUNTA.

Lasten liikunta on hauskaa liikkumista ja leikkiä lajin varjolla. Ryhmät on tarkoitettu kaiken ikäisille lapsille. Liikunnan pitää olla lapsille leikkimisen iloa, positiivisia kokemuksia ja erilaisiin välineisiin tutustumista. Luvassa on iloista meininkiä ja luovaa liikuntaa! Ryhmän koko vaihtelee tietysti lajista ja lasten ikäryhmistä riippuen.


Jos teillä on tarvetta lasten liikunnan ohjaajalle niin ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä vedettävät tunnit.


Hinta määräytyy tuntien määrän ja pituuden mukaan