PALVELUT

Liikunnallinen avustaja/tukihenkilö palvelu.

Autamme ja ohjaamme asiakasta arjessa fyysisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Käymme lenkillä, kuntosalilla, asiakkaan omissa harrastuksissa ja tarjoamme tukea ja ohjausta luonnossa liikkumiseen ja harrastamiseen. Palvelu yksilöidään kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Elämäntilanne ja toiveet käydään läpi etukäteen yhdessä asiakkaan ja mahdollisesti heidän lähiomaisen kanssa.
Jokainen tapaaminen ohjataan odotuksia ja toiveita kunnioittaen joko asiakkaan kotona tai lähiympäristössä.


Ryhmien liikuttaminen.

Jokaiseen ryhmään tutustutaan ja suunnitellaan laadukkaat tunnit, ryhmän hyvinvoinnin edistämiseksi. (Tuolijumpat, keppijumpat jne.)

Esimerkiksi palvelutaloissa tai asuntoloissa asuvien asiakkaiden ei tarvitse poistua kotoa, koska osaava ohjaaja voi tulla vetämään tuokion myös kotiin koko porukalle.
Ryhmässä liikkuminen on monelle mielekkäänpää kuin yksin ohjaajan kanssa liikkuminen.


Muut yksilölliset avustaja palvelut.

Elämäntapa ohjaus, tukihenkilöpalvelu, asiointiapu, saattopalvelu. Haluamme tarjota liikunnallisen avustamisen ohessa erilaisia palveluita asiakkaiden hyvinvoinnin parantamiseksi, sekä ylläpitämiseksi.Muut ryhmille suunnatut palvelut.

Retket, tyky-päivät, virkistyspäivät, ohjelmapalvelut.
Pystymme suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia ja tuokioita kaiken ikäisille.


Kysy tarjous meiltä!

Haluamme järjestää monipuolista liikuntaa, missä tavoitteena on toimintakyvyn ja fyysisen kunnon ylläpitäminen sekä asiakkaan virkistys. Olemme aina tukenasi erilaisissa liikunnallisissa ja hyvinvointiin liittyvissä haasteissa. Liikumme-avustajan palvelut pyritään aina räätälöimään henkilökohtaisiksi ottaen huomioon asiakkaan rajoitteet, lähtötaso ja tavoitteet. Määrätietoinen sekä välitavoitteita sisältävää valmennusta ja ohjausta joko henkilölle, pareille tai ryhmille. Joko kerta- tai kausiluontoisesti mutta myös jatkuvana asiakassuhteena.